Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Άρση διαλειτουργικοτήτων για το Εαρινό εξάμηνο 2020-21_Εύδοξος

Σας ενημερώνουμε οτι βάσει των οδηγιών που δόθηκαν για το Εαρινό εξάμηνο 2020-21 από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δυνάμει του εγγράφου με Αρ.Πρωτ.: 32804 /Z1/22/03/2021 που σας επισυνάπτουμε, έγινε άρση των διαλειτουργικοτήτων ελέγχου δηλώσεων μαθημάτων μεταξύ του Ευδόξου και των επιμέρους Πληροφοριακών Συστημάτων των Γραμματειών.

Επιπλέον βάσει της Κ.Υ.Α. με αριθ. 31414 /Z1/18-3-2021 (Β΄ 1068) και της εγκυκλίου με αριθ. 32800/Ζ1/22-3-2021 που επίσης επισυνάπτουμε κατά την τρέχουσα περίοδο δηλώσεων συγγραμμάτων θα είναι δυνατή από ορισμένες κατηγορίες φοιτητών η επιλογή συγγραμμάτων για μαθήματα χειμερινής περιόδου για συγγράμματα που δεν δήλωσαν ή δεν παρέλαβαν κατά την χειμερινή περίοδο.

Επισημαίνεται ότι τα Γραφεία Μηχανογράφησης Γραμματειών και Κέντρα Δικτύων των Ιδρυμάτων πρέπει να επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών με βάση τις δηλώσεις μαθημάτων και των δύο περιόδων (χειμερινού και εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021) χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους εάν οι φοιτητές έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου κατά την προηγούμενη εξεταστική περίοδο.

Για το σκοπό αυτό μετά το πέρας των δηλώσεων θα σας κοινοποιήσουμε τις δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών του Ιδρύματός σας που πραγματοποιήθηκαν στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 και αφορούν τοσο μαθήματα του χειμερινού όσο και μαθήματα του εαρινού εξαμήνου για να γίνει η επιβεβαίωση δήλωσης μαθημάτων ασύγχρονα.

Τέλος σας διαβεβαιώνουμε οτι στο επόμενο εξάμηνο εφόσον δεν υπάρξει αντίστοιχο κώλυμα, οι διαλειτουργικότητες μεταξύ των ΠΣ Γραμματειών και Ευδόξου θα συνεχιστούν απρόσκοπτα.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας,

Γραφείο Αρωγής Χρηστών Εύδοξος