Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Έναρξη Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ χειμερινού εξαμήνου 2017-18 – ενημέρωση – χρονοδιάγραμμα

 

 

Αγαπητές φοιτήτριες / Αγαπητοί φοιτητές,

 

Το πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης για το Τμήμα σας θα ξεκινήσει 1/11/2017, είναι τρίμηνης διάρκειας, μερικής απασχόλησης (3-4 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα).

 

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν 5ετείς και επί πτυχίω φοιτητές.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Τμήματος, καθηγητή κύριο Τσαλίκη Λάζαρο.

 

Επιπλέον θα χρειαστεί να φροντίσετε για τα εξής:

 

– Να εκδώσετε Αριθμού Μητρώου στο ΙΚΑ της Αριστοτέλους αν δεν έχετε ήδη, έως τις 6 /10. Θα χρειαστείτε Ταυτότητα και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας και τον ΑΦΜ σας.

 

– Να μας φέρετε ή να στείλετε ηλεκτρονικά τη Βεβαίωση Απογραφής που θα σας δώσουν από το ΙΚΑ και τη σελίδα του βιβλιαρίου ασφάλισής σας (προσωπικό ή οικογενειακό), όπου φαίνεται η φωτογραφία και το ονοματεπώνυμό σας έως τις 10/10.

 

– Να κάνετε online αίτηση από τις 10/10 έως τις 14/10 και ώρα 20:00 στην ιστοσελίδα www.dasta.auth.gr. Ακολουθώντας τη διαδρομή Πρακτική Άσκηση à Διαχείριση Πρακτικής Άσκησης à Φοιτητές/τριες συνδέεστε με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια στην περίοδο 1/11/17-31/1/18 θα πρέπει να επιλέξετε από έναν έως τρεις Φορείς Υποδοχείς (Οδοντιατρεία) στα οποία θα θέλατε να ασκηθείτε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=3&id=585

 

 

*Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (E.K.T.) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

 

 

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση

Σοφία Προύσαλη
Κτηνίατρος MSc

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΑΠΘ
τηλ. 2310 997191