Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στον 3ο Κύκλο του ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Στα πλαίσια της ενημέρωσης και της προώθησης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τον 3ο κύκλο ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 η οποία θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου 2017.
 
Το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας λειτουργεί επιτυχώς τους δύο προηγούμενους κύκλους του και έχει ήδη αποφοίτους οι οποίοι ορκίστηκαν στην 1η Ορκωμοσία της 28ης Απριλίου 2017.
Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσανατολισμένο στη Διοίκηση των Υπηρεσιών Υγείας, με γνωστικά αντικείμενα που αφορούν τόσο σε μαθήματα Μάνατζμεντ Οργανισμών, Πολιτικές Υγείας, Διοίκηση Λειτουργιών, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Μάρκετινγκ, όσο και σε μαθήματα Ποσοτικών Μεθόδων, Οικονομικής Αξιολόγησης Προγραμμάτων Υγείας, Στατιστικής Ανάλυσης κλπ.
 
Οι μεταπτυχιακοί μας φοιτητές είναι κατά βάση απόφοιτοι ιατρικών, φαρμακευτικών, νοσηλευτικών, οικονομικών και σχολών διοίκησης και είναι ήδη επαγγελματίες υγείας ή στοχεύουν σε μια επαγγελματική καριέρα στο χώρο της Υγείας. 
Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ήδη έχουμε και αρκετά μέλη Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που φοιτούν στο μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα, καθώς και πλήθος μεταπτυχιακών φοιτητών που έχουν ήδη μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό τίτλο.
 
Θα παρακαλούσαμε για την προώθηση του παρόντος στο διοικητικό και στο διδακτικό προσωπικό της Σχολής σας, καθώς το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο στο χώρο της Υγείας.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού  και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του ΠΜΣ, στο τηλέφωνο 2310 891.212, στο email mhm@uom.edu.gr, στην κα. Γκιμπερίτη Αθανασία.
 
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση,
 
Με εκτίμηση
 
Βασίλειος Αλετράς
Αναπλ. Καθηγητής Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας