Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Αλλαγή url αξιολόγησης αιτήσεων φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022 η αξιολόγηση των αιτήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος πραγματοποιείται στην ειδική εφαρμογή evaluation-stegastiko.minedu.gov.gr/.

Η πρόσβαση μέσω του παλαιού συνδέσμου στα στοιχεία που αφορούν την Υπηρεσία Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος αναμένεται να απενεργοποιηθεί. Παρακαλούμε όπως χρησιμοποιείτε το νέο σύνδεσμο evaluation-stegastiko.minedu.gov.gr/ για τις ενέργειες που αφορούν την αξιολόγηση αιτήσεων Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος.

Σημειώνεται ότι η σύνδεση στο νέο σύνδεσμο πραγματοποιείται με τα υπάρχοντα διαπιστευτήριά σας. Δεν υπάρχει καμία μεταβολή στις διαδικασίες δημιουργίας νέων χρηστών, εκχώρισης δικαιωμάτων σε χρήστες και αξιολόγησης αιτήσεων στεγαστικού επιδόματος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών υποβάλλοντας ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στη φόρμα stegastiko.minedu.gov.gr/Home/Contact και τηλεφωνικά στο 215 215 7842 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00).

Στη διάθεσή σας,
Γραφείο Αρωγής Χρηστών Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος