Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΣ 18ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΣ 18ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα περίπου 16:00 μμ. έγινε πτώση θερμαντικού σώματος, μετά από αποκόλληση των στηριγμάτων του από τον τοίχο, στην Αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει σχεδόν όλο το Α’ Υπόγειο του Τμήματος Οδοντιατρικής (Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου, Γραφείο Προέδρου και Γραμματέως,  Γραμματεία Τμήματος, Νησίδα Υπολογιστών και Αίθουσα Συνεδριάσεων Τομέων), καθώς και η Αποθήκη του Β΄ Υπογείου και να κινδυνέψουν τα αρχεία και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του Τμήματος.

 

Χάρη στην άμεση ανταπόκριση της Εταιρείας Καθαριότητας και την υπερβάλλουσα προσπάθεια των καθαριστών και των θυρωρών του Τμήματος αποφεύχθηκε  μεγάλη καταστροφή στα αρχεία του Τμήματος, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, των οδοντιατρικών υλικών της Αποθήκης και της Βιβλιοθήκης του Τμήματος.

 

Για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσέφεραν όλοι για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργικότητας των χώρων, αποδίδουμε τις παρακάτω ευχαριστήριες επιστολές.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τους υπαλλήλους που συνεισέφεραν στην αποκατάσταση των χώρων

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα περίπου 16:00 μμ. έγινε πτώση του θερμαντικού σώματος, λόγω αποκόλλησης των στηριγμάτων του από τον τοίχο, στην Αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει σχεδόν όλο το Α’ Υπόγειο του Τμήματος Οδοντιατρικής (Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου, Γραφείο Προέδρου και Γραμματέως, Γραμματεία Τμήματος, Νησίδα Υπολογιστών και Αίθουσα Συνεδριάσεων Τομέων), καθώς και η Αποθήκη του Β΄ Υπογείου.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οδοντιατρικής ευχαριστεί θερμά τους υπαλλήλους της Καθαριότητας και Θυρωρούς (εργολαβικούς και συμβασιούχους) κκ.:

Βασίλειο Κωσταβέλη, θυρωρό

Δημήτριο Παραστατίδη, θυρωρό

Βερονίκη Νικολοπούλου, καθαρίστρια

Έφη Τσιμέρη, καθαρίστρια

Θεόδωρο Γεράκη, καθαριστή

για την άμεση συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν.

 

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε λιγότερο από ένα 24ωρο υπερέβαλλαν εαυτούς, εργάστηκαν πολλές ώρες και πέραν του ωραρίου τους, εντατικά, μεθοδικά, με αφοσίωση και με συναίσθηση του δημοσιοϋπαλληλικού καθήκοντος, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη λειτουργία του Α’ Υπογείου του κτιρίου Οδοντιατρικής ΑΠΘ.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς την Εταιρεία Καθαριότητας ISS

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας στο αίτημά μας και ιδιαίτερα την υπεύθυνη κ. Βασιλική Αστεριάδου που με την πολύτιμη βοήθειά της με την άμεση παροχή προσωπικού καθαριότητας, συντόνισε την άντληση των υδάτων, την καθαριότητα και την αποκατάσταση των χώρων του Α΄ και Β΄ υπογείου, που πλημμύρισαν μετά από πτώση σώματος καλοριφέρ που αποκολλήθηκε από την στήριξή του στην Αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος Οδοντιατρικής, την Κυριακή 18-11-2018 και ώρα 16:00 μ.μ..

Όλα τα άτομα επέδειξαν εξαιρετική προσπάθεια και συνέπεια, μεθοδικότητα και αφοσίωση και κατάφεραν να αποκαταστήσουν τους χώρους, ώστε να είναι λειτουργικοί κατά την έναρξη του ωραρίου το πρωί της Δευτέρας 19-11-2018.

Θα ήθελα εκ μέρους όλων των μελών του Τμήματος να εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την πολύτιμη προσφορά σας.

 

Ο Πρόεδρος

του Τμήματος Οδοντιατρικής

 

 

Καθηγητής Λάμπρος Ζουλούμης