Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση “ΑΠΘ την Κυριακή”

Ενημέρωσή σας το πρόγραμμα της διοργάνωσης  «ΑΠΘ την Κυριακή», το οποίο τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί τις Κυριακές 7, 14 και 21 Μαΐου 2017.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι δράσεις ξεκινούν από τις 9:00 π.μ. και ολοκληρώνονται μέχρι τις 15:00 μ.μ.. Μικρός αριθμός δράσεων («Μουσικό Καφέ της Επιστήμης», «Οι Μουσικοί Σχοινοβάτες  συναντούν τη Χοροδιάδραση») θα πραγματοποιηθούν τις απογευματινές ώρες. Οι χώροι διεξαγωγής είναι εντός και εκτός των κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης, στις εγκαταστάσεις του Φοίνικα (Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος), στο Κτίριο THOMAS (Τμήμα Εικαστικών κι Εφαρμοσμένων Τεχνών) και το Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα.

Επίσης, την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Η Ορχήστρα του ΑΠΘ κάτω από τ’ αστέρια», στα γρασίδια της Φιλοσοφικής Σχολής (χώρος μεταξύ των κτιρίων της Νομικής, της Φιλοσοφικής και της Θεολογικής Σχολής).

 

Το πρόγραμμα του «ΑΠΘ την Κυριακή» θα παρουσιαστεί, μαζί με αυτό της Φοιτητικής Εβδομάδας, από τον Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Περικλή Α. Μήτκα, σε Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, στις 12:00, στην Αίθουσα της Συγκλητου.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.