Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ (9.6.16): Δωρεάν συμμετοχή σε θερινό σχολείο “Cultural Perspectives on Sustainability”

θερινό σχολείο με θέμα “Intercaltural Experience”, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Karlshochschule International University, από 18 έως 29 Ιουλίου 2016.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε φοιτητές/-τριες, τουλάχιστον 2ετείς, και νέους επαγγελματίες, έως 35 ετών, με υπόβαθρο/ενδιαφέρον σε διαπολιτισμική εμπειρία (π.χ. σπουδές/πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, εθελοντική ή κοινοτική εργασία) και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (κατά προτίμηση επιπέδου Γ1).

Προσφέρονται συνολικά 4 υποτροφίες, πλήρους απαλλαγής από τα δίδακτρα, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για 13 βράδια και ασφάλιση. Οι υποτροφίες προσφέρονται μόνο για το πρόγραμμα με τίτλο “Cultural Perspectives on Sustainability” (Track 3)

Στην ιστοσελίδα http://summeracademy-karlsruhe.org/full-scholarships-for-eu-european-and-turkish-applicants/ είναι αναρτημένες όλες πληροφορίες (π.χ. πρόγραμμα, συχνές ερωτήσεις) και η αίτηση.

Οι αιτήσεις, με τα απαραίτητα συνοδευτικά, υποβάλλονται έως τις 9 Ιουνίου 2016 στη διεύθυνση: contact@summeracademy-karlsruhe.org

Για οποιοδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να απευθύνονται στην κα Annemarie Schwiebbe στο τηλ: +49 40 896 02 76-15 ή στο email: Annemarie.Schwiebbe@interucultur.de