Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 15 Ιουνίου 2016 το Τμήμα Οδοντιατρικής θα προβεί σε ανακαίνιση των ντουλαπιών που έχουν παραχωρηθεί στους φοιτητές στο 2ο υπόγειο του κτιρίου Οδοντιατρικής για τα προσωπικά τους αντικείμενα και εργαλεία.

Συνεπώς, όλοι οι φοιτητές θα πρέπει απαραιτήτως να εκκενώσουν τα ντουλαπάκια τους μέχρι 15 Ιουνίου 2016.

Όσα ντουλαπάκια παραμείνουν κλειστά μετά τις 15 Ιουνίου 2016 θα ανοιχτούν με ευθύνη του Τμήματος και τα αντικείμενα των φοιτητών, που θα βρεθούν μέσα σ’ αυτά, θα φυλαχθούν σε ασφαλές σημείο στη Γραμματεία του Τμήματος.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 τα ντουλαπάκια θα διατεθούν εκ νέου στους φοιτητές που δικαιούνται με ευθύνη της Γραμματείας, κατά σειρά προτεραιότητας και αριθμό ντουλαπιού (αρμόδια κα Βαρβάρα Καραμπατζάκη).

Όλα τα ντουλαπάκια θα πρέπει απαραιτήτως να φέρουν ονοματεπώνυμο και αριθμό μητρώου του κατόχου στο ειδικό πλαίσιο που θα τοποθετηθεί.
Οι φοιτητές θα πρέπει να προμηθευτούν λουκέτο για να κλειδώνουν τα ντουλαπάκια τους και θα είναι υπεύθυνοι για την ασφάλειά τους.

Κανένας φοιτητής δεν δικαιούται να καταλάβει μόνος του ντουλαπάκι, εάν προηγουμένως δεν ενημερώσει την κ. Καραμπατζάκη.
Εάν παρατηρηθεί αυθαίρετη κατάληψη ντουλαπιών το Τμήμα έχει κάθε δικαίωμα αποσφράγισής τους και διάθεσής τους στους φοιτητές που θα ακολουθήσουν τη διαδικασία παραχώρησης.

Μετά την ανακαίνιση των ντουλαπιών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε φθορά, τοποθέτηση αυτοκόλλητων και αναγραφή λέξεων ή συνθημάτων πάνω σ’ αυτά. Το κόστος κακής χρήσης των ντουλαπιών θα βαρύνει τους κατόχους τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ