Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΚΥΡΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ακ. έτους 2017-18

 

Με την Υ.Α. Φ. 151/190064/Α5/6.11.2017 κυρώνονται οι πίνακες που περιλαμβάνουν όσους και όσες εισάγονται, το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την κατηγορία των αθλητών, και οι οποίοι εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Επιλογής Αθλητών έτους 2017.

Η προθεσμία εγγραφής των εισαγομένων με την ως άνω Υ.Α. ορίστηκε από 8 μέχρι και 20 Νοεμβρίου 2017.

Σας πληροφορούμε ότι:

Οι επιτυχόντες και επιτυχούσες αυτής της κατηγορίας θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσα από το περιβάλλον http://register.auth.gr και να προσέλθουν στις γραμματείες με την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση που θα εκτυπώσουν από το ίδιο περιβάλλον και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά/στοιχεία ταυτότητας όπως αναφέρονται στην από 6.11.2017 ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ

Σας επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι η πλατφόρμα http://register.auth.gr θα ενεργοποιηθεί από 9/11 και ότι οι επιτυχόντες/-ούσες προς εγγραφή θα ενημερωθούν σχετικά από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΚΗΔ) του Α.Π.Θ.. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως, όσοι/όσες επιτυχόντες και επιτυχούσες της ανωτέρω κατηγορίας παρουσιαστούν προς εγγραφή την Τετάρτη 8/11, α) μπορούν να υποβάλουν έντυπη αίτηση εγγραφής/υπεύθυνη δήλωση και β) θα πρέπει από 9/11 να προχωρήσουν ΚΑΙ σε καταχώρηση των στοιχείων τους στην πλατφόρμα http://register.auth.gr .

 

Για επιπλέον δικαιολογητικά, εφόσον αυτά δεν αποσταλούν υπηρεσιακά από το Υπουργείο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν κατά την προσέλευσή τους στη Γραμματεία.

 

Από τη Γραμματεία