Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ολοκλήρωση των διδακτικών διαδικασιών του εαρινού εξαμήνου-Αναπλήρωση

Η Επιτροπή Προγράμματος Σπουδών στη συνεδρίασή της στις 11.05.2017 συζήτησε σχετικά με την ολοκλήρωση των διδακτικών διαδικασιών του εαρινού εξαμήνου, και συγκεκριμένα την αναπλήρωση των εκπαιδευτικών δράσεων στις οποίες συμμετέχουν μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Οδοντιατρικής και οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν στο χρονικό διάστημα από 24.04.17 μέχρι 5.5.17, και σας ενημερώνει τα ακόλουθα:

Η αναπλήρωση των παραδόσεων από αμφιθεάτρου, των φροντιστηριακών και των εργαστηριακών ασκήσεων έχει δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθεί μέχρι την προγραμματισμένη λήξη του εξαμήνου (02.06.2017). Οι μέρες, ώρες και αίθουσες όπου θα διεξαχθούν τα συμπληρωματικά μαθήματα έχουν καθοριστεί, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των μαθημάτων, και οι φοιτητές έχουν ενημερωθεί.

Για την αναπλήρωση της κλινικής άσκησης, η Επιτροπή θεωρεί απαραίτητη την παράταση της λειτουργίας των κλινικών κατά δύο εβδομάδες, μέχρι την Παρασκευή 16.06.17, με αντίστοιχη παράταση των σχετικών προθεσμιών ολοκλήρωσης των κλινικών σταδίων. Οι κλινικές θα λειτουργούν παράλληλα με την εξεταστική περίοδο, επομένως θα πρέπει να μην λαμβάνονται παρουσίες, ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή των φοιτητών στις εξετάσεις.

Οι παραπάνω διευθετήσεις θα επιτρέψουν την πλήρη υλοποίηση των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δράσεων του εαρινού εξαμήνου, και την από 05.06.17 μέχρι 07.07.17 διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου σύμφωνα με το εγκεκριμένο από τη Συνέλευση του Τμήματος χρονοδιάγραμμα του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ