Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Παρουσία φοιτητών του Τμήματος Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στις Υγειονομικές Μονάδες

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε συνεργασία της Σχολής μας με τις Οδοντιατρικές Μονάδες της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης.

Όλοι οι φοιτητές (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί) μπορούν να προσέρχονται στις Δημόσιες Οδοντιατρικές Μονάδες της 4ης Υ.Πε. (Κέντρα Υγείας, Μονάδες Υγείας και Νοσοκομεία), όπου θα παρακολουθούν την καθημερινή κλινική πράξη που περιλαμβάνει όλο το φάσμα της θεραπευτικής Οδοντιατρικής.

Με τον τρόπο αυτό θα αποκομίσουν εμπειρία στην αντιμετώπιση πληθώρας περιστατικών, τακτικών και επειγόντων.

Για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των οδοντιατρείων αλλά και την επίτευξη των μαθησιακών στόχων για τους φοιτητές παρακαλούμε:

Α) Πριν την επίσκεψη οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές-τρίες να επικοινωνούν, τηλεφωνικά ή με άλλο μέσο, με τον Υπέυθυνο Οδοντίατρο της δομής της οποίας τις εργασίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμφωνούν για την/τις ημερομηνία-ες και τις ώρες παρακολούθησης.

Β) Οι φοιτητές να είναι εφοδιασμένοι με το ειδικό έντυπο «Βεβαίωσης Παρακολούθησης» το οποίο με το πέρας κάθε παρακολούθησης θα υπογράφεται και θα σφραγίζεται από τον Διευθυντή και τον Υπεύθυνο Οδοντίατρο και στα Κέντρα Υγείας θα προσυπογράφεται και από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο, Διευθυντή του Κ.Υ. ή τον αναπληρωτή του.      Το συγκεκριμένο έντυπο συνάπτεται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες οι φοιτητές μπορούν να απευθυνθούν στο Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο (Ο.ΦΟΙ.Σ.: το γραφείο βρίσκεται στο 1ο υπόγειο).

Την παραπάνω Βεβαίωση, με τις παρουσίες παρακολούθησης, ο κάθε φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να την προσθέσει και στο Βιογραφικό του Σημείωμα, η οποία θα αποδεικνύει την απόκτηση εμπειρίας.

Συνάπτεται ο κατάλογος με τις δομές αρμοδιότητάς μας στις οποίες δύνανται να απευθυνθούν οι φοιτητές για παρακολούθηση των εργασιών τους.