Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη ΔΠΜΣ “Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη” ΑΠΘ

Μετά τη δημοσίευση της ίδρυσης του νέου Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 4198/25-9-18), ανακοινώνεται η Προκήρυξη Εισαγωγής Μεταπτυχιακών Φοιτητών/τριών στο ΔΠΜΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Στο ΔΠΜΣ συμμετέχουν τα Τμήματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης: Οικονομικών Επιστημών (επισπεύδον Τμήμσ), Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Γεωπονίας, Θεολογίας και η Νομική Σχολή (Μονοτμηματική).
Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως και την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 24:00 μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών αιτήσεων του ΔΠΜΣ στη διεύθυνση: https://msc-tourism.econ.auth.gr/admissions.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ενδιαφερόμενοι/ες που έχουν υποβάλει ήδη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Δ.Π.Μ.Σ. http://msc-tourism.econ.auth.gr και από τη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. τηλ. 2310995278, email: msc-tourism@econ.auth.gr
Επισυνάπτεται η Προκήρυξη και επικαιροποιημένο ενημερωτικό υλικό.