Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 – ΑΦΟΡΑ 5ετείς κ επί πτυχίω φοιτητές

Αγαπητές φοιτήτριες / Αγαπητοί φοιτητές,

Το πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 για το Τμήμα Οδοντιατρικής θα ξεκινήσει 1/11/2020, είναι τρίμηνης διάρκειας, μερικής απασχόλησης (3-4 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα).
 
Η Πρακτική Άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε Ιδιωτικούς Φορείς Υποδοχής (Οδοντιάτρους).
 
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν κατά προτεραιότητα 5ετείς και στη συνέχεια επί πτυχίω φοιτητές.
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Τμήματος, καθηγητή κύριο Τσαλίκη Λάζαρο.
 
 

Online αιτήσεις των φοιτητών
από Τετάρτη 23/09/2019 Δευτέρα 28/09/2019 και έως τις 20:00
στην ιστοσελίδα www.dasta.auth.gr.

 
Διαδρομή Πρακτική Άσκηση à Διαχείριση Πρακτικής Άσκησης à Φοιτητές/τριες, σύνδεση με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και στη συνέχεια εισαγωγή προσωπικών στοιχείων και επιλογή των θέσεων Πρακτικής Άσκησης,  έως τρεις Φορείς Υποδοχείς (Οδοντιατρεία) στα οποία θα θέλατε να ασκηθείτε
 
 
Υπενθυμίζουμε ότι τα χρονοδιαγράμματα αυτά είναι οι καταληκτικές ημερομηνίες για τον κάθε κύκλο Πρακτικής Άσκησης και δεν υπάρχει δυνατότητα παρέκκλισης από αυτά, δεδομένων των χρονοβόρων διαδικασιών που προκύπτουν από την Επιτροπή Ερευνών.
Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν, δε θα μπορέσουν να γίνουν οι συμβάσεις των φοιτητών.
 

Παρακαλούμε να διαβάσετε και την επισυναπτόμενη παρουσίαση του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, όπου αναφέρονται όλες οι διαδικασίες και τα έγγραφα που απαιτούνται.

 
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι οι Οδοντίατροι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως φορείς υποδοχής θα πρέπει να κάνουν Δημοσίευση θέσης στο σύστημα ΑΤΛΑΣ έως τη Δευτέρα 21/9.
 
 
 
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης 2014-2020, με Ενδιάμεσο Φορέα την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση».
 
 
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.
 
Εκ μέρους του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ.
Παπαγεωργίου Βάσω
2310997136