Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ για Προπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ)

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης  προκηρύσσει την χορήγηση 70 Υποτροφιών σε προπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες των Σχολών και των Τμημάτων του ΑΠΘ για το έτος 2020.
 
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  Οι υπότροφοι υποχρεούνται να συμμετέχουν με φυσική παρουσία σε εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται σε χώρους εκπαίδευσης των τμημάτων ή άλλων δομών του ΑΠΘ (π.χ. Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχολογικής Υποστήριξης, υποστήριξη φοιτητών ΑΜΕΑ, Βιβλιοθήκες, Αγρόκτημα ΑΠΘ κ.ο.κ.).  Η υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 1080 ευρώ.

 

1. Αριθμός υποτρόφων 

Ο αριθμός υποτρόφων καθορίζεται ως εξής: 

Α) Σε κάθε τμήμα θα χορηγηθεί μια (1) υποτροφία σε προπτυχιακό/-ή φοιτητή/-τρια  

Β) Δύο (2) υποτροφίες για προπτυχιακούς /-ές φοιτητές/-τριες του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Γ) Δύο (2) υποτροφίες για προπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.

Δ) Είκοσι τέσσερεις (24) υποτροφίες για προπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες επιπλέον της ως άνω ομάδας (Α) ανεξαρτήτως του Τμήματος φοίτησης τους. Η επιλογή των είκοσι τεσσάρων υποτρόφων (2) θα γίνει από τους αναπληρωματικούς όλων των Τμημάτων (για την υποστήριξη των φοιτητών ΑΜΕΑ, τις Βιβλιοθήκες κ.α.).  Η τελική επιλογή των προπτυχιακών υποτρόφων πραγματοποιείται από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Υποέργου (1) «Κοινωνική Μέριμνα Φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης».

 

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καταθέτουν την αντίστοιχη αίτηση υποψηφιότητας (Συνημμένα 1 και 2) και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αναγράφονται στην αίτηση) στις Γραμματείες των Σχολών και των Τμημάτων τους έως και τις  20 Δεκεμβρίου 2019.

 

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης και η Αίτηση.

 

Από τη Γραμματεία