Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α του Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής του Τμήματος Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τον θάνατο της Ευφροσύνης Τσίτρου – Ενημέρωση για την εξόδιο ακολουθία

 
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
του Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής
του Τμήματος Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας
του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
για τον θάνατο της Ευφροσύνης Τσίτρου

Το Εργαστήριο Οδοντικής Χειρουργικής Α.Π.Θ. με βαθύτατη οδύνη ανακοινώνει την απώλεια της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Ευφροσύνης Τσίτρου.  Η Έφη ΜΑΣ ξαφνικά και απρόσμενα ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων αφήνοντας πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά παράλληλα και παρακαταθήκες ενός ανθρώπου με υψηλό ήθος, αίσθημα ευθύνης, ακαδημαϊκότητα και αδαμάντινο χαρακτήρα, ιδιαίτερα αγαπητού σ’όλες και όλους μας. Με την πεποίθηση ότι εκφράζω τα συναισθήματα όλων όσων είχαμε τη χαρά και την τύχη να δουλέψουμε αλλά κυρίως να συνυπάρξουμε με την Έφη, εύχομαι Καλό Παράδεισο και στους οικείους της ο Θεός και η Παναγία να τους δώσουν δύναμη να ανταπεξέλθουν στη μεγάλη απώλεια.

Καθηγητής Κοσμάς Θ. Τολίδης
Διευθυντης Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής Α.Π.Θ.

 

Σε ένδειξη φόρου τιμής προς την εκλιπούσα
Με απόφαση του Διευθυντή του Εργαστηρίου αναστέλονται όλες οι εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες του Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής
την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Επιπλέον αναβάλλεται η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος για την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, ώρα 10:00 στην Αίθουσα Παραδόσεων (Μπλέ Αμφιθέατρο) του Τμήματος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:15 μμ. στα Κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου (στο δρόμο προς Θέρμη).
Η σορός της εκλιπούσης θα βρίσκεται από τις 13:30 μ.μ. στο Νεκροστάσιο των Κοιμητηρίων.

………………………………………………………
 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
του Τμήματος Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας
του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
για τον θάνατο της Ευφροσύνης Τσίτρου

Το Τμήμα Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας του Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής του Τμήματος Ευφροσύνης Τσίτρου, εκφράζει τη βαθύτατη  θλίψη  των μελών του για την απώλεια της εκλεκτής συναδέλφου και επιστήμονα, η οποία με το ήθος και την επιστημονική κατάρτισή της προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στην επιστήμη, την έρευνα, τη διδασκαλία και τη διοίκηση με συνέπεια και αφοσίωση.

Η Έφη ήταν πάντα μια πολύτιμη και γλυκιά παρουσία στο Τμήμα μας και θα μας λείψει.

Το Τμήμα Οδοντιατρικής εκφράζει σύσσωμο τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.
 

Ο Πρόεδρος
Καθηγητής Λάμπρος Ζουλούμης
και τα μέλη του Τμήματος Οδοντιατρικής
της Σχολής Επιστημών Υγείας
του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης