Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΚΣΑΑ και ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙ,ΙΙΙ-ΚΣΑΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 

  

    AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΚΣΑΑ και ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙ,ΙΙΙ-ΚΣΑΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

     Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΚΣΑΑ και ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙ,ΙΙΙ-ΚΣΑΑ θα διεξαχθούν διαδικτυακά, την ημέρα και ώρα που         έχει ανακοινωθεί από το Τμήμα.   

     Δικαίωμα στην εξέταση έχουν φοιτητές που βρίσκονται στην ΚΣΑΑ ανεξαιρέτως περιορισμών (εκτός από αυτούς που ήδη έχουν περατώσει επιτυχώς το μάθημα ΚΣΑΑ-Ενδοδοντία).  

      Η εξέταση θα είναι προφορική και θα πρέπει οι φοιτητές να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή με κάμερα, μικρόφωνο και ήχο και να έχουν την φοιτητική τους            ταυτότητα για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

        Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει στο email της Καθηγήτριας κας Λυρούδια Κλεονίκης  klyroudi@dent.auth.gr .

     Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να κάνουν τη σχετική δήλωση μέχρι 20/09/2020, αποστέλλοντας mail γράφοντας στο κείμενο μόνο το όνομα του φοιτητή και στο θέμα:

     ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΚΣΑΑ, ΑΕΜ.

   Για την συμμετοχή σας θα σας αποσταλλεί σχετικός σύνδεσμος.

   Το ίδιο ακριβώς θα ισχύει και για την Κλινική Ενδοδοντία ΙΙ,ΙΙΙ-ΚΣΑΑ

       ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.