Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓ. ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ Ι, ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓ. ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ Ι,  ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙΙ και ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ 

 

     Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για τα μαθήματα  ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ Ι,  ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙ,  ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΙΙΙ και ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ  θα διεξαχθούν διαδικτυακά, την ημέρα και ώρα που έχει ανακοινωθεί από το Τμήμα.   

    Η εξέταση θα είναι προφορική και θα πρέπει οι φοιτητές να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή με κάμερα, μικρόφωνο και ήχο και να έχουν την φοιτητική τους            ταυτότητα για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

        Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει στο e-mail του Καθηγητή κ. Χρήστου Γκόγκου     Christos Gogos <gogos@dent.auth.gr>

     Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να κάνουν τη σχετική δήλωση μέχρι 2 μέρες πριν την λήξη της κάθε εξέτασης, αποστέλλοντας mail γράφοντας στο ΚΕΙΜΕΝΟ μόνο το όνομα του φοιτητή και στο  ΘΕΜΑ το μάθημα και το ΑΕΜ π.χ. :  ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ Ι,  ΑΕΜ.

   Για την συμμετοχή σας θα σας αποσταλλεί σχετικός σύνδεσμος.

  ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΑΙL ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.