Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ – Εργαστηρίου Προσθετικής

Ανακοίνωση

Προγραμματίζεται η κλινική της Προσθετικής να λειτουργήσει από τη Δευτέρα 21/6/2020 για τους φοιτητές ΚΣΑΑ, 4ου έτους και πτυχίου που έχουν περιστατικά σε εξέλιξη πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ή περιστατικά με συμβάματα στα αντικείμενα Κινητής και Ακίνητης Προσθετικής, τηρώντας σειρά προτεραιότητας που θα ανακοινωθεί σε επόμενη ανακοίνωση. Προκειμένου να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποτελεσματική πρόληψη έναντι του ιού COVID-19, καλείστε σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα να προσέλθετε στο αμφιθέατρο του Α΄ υπογείου με τους φακέλους των ασθενών σας για να επικαιροποιηθούν και συμπληρωθούν τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στις ηλεκτρονικές εφαρμογές του Εργαστηρίου Προσθετικής. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχετε μαζί σας τους φακέλους των ασθενών σας με το Σχέδιο Θεραπείας και τα ολοκληρωμένα στάδια εργασίας υπογεγραμμένα από τους υπευθύνους των κλινικών. Ταυτόχρονα θα ενημερωθείτε για τον τρόπο χρήσης των μέτρων ατομικής προστασίας, τις διαδικασίες της άσκησής σας στο νέο αυτό πλαίσιο και για την άσκηση της κλινικής των τεσσάρων χεριών.

Οι φοιτητές που ασκούνται στην ΚΣΑΑ (και όσοι ασκούνταν συμπληρωματικά στο χειμερινό εξάμηνο στην ΚΣΑΑ για να συμπληρώσουν τις απαιτήσεις εισόδου στην ΚΣΑΑ της Ακίνητης Προσθετικής) θα προσέλθουν ως εξής:

Τετάρτη 17/6/2020    8:00-10:00      Τμήμα Ι1

Τετάρτη 17/6/2020   11:00-13:00     Τμήμα Ι2

Οι φοιτητές που ασκούνται στο 4ο έτος (Κινητή και Ακίνητη Προσθετική) (συμπεριλαμβανομένων και των επι πτυχίω φοιτητών) θα προσέλθουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6/2020 9:00-10:30 Τμήμα Η1

Πέμπτη 18/6/2020    10:00-11:30     Τμήμα Η2

Πέμπτη 18/6/2020    12:00-13:30     Τμήμα Η3

 

Προσοχή: Όλοι οι φοιτητές που έχουν σε εξέλιξη περιστατικά θα πρέπει να έχουν επικοινωνήσει με τους ασθενείς τους τηλεφωνικά και να είναι σε θέση να μας γνωστοποιήσουν την επιθυμία ή όχι των ασθενών τους να συνεχίσουν τη θεραπεία τους.

Παρακαλείσθε να τηρήσετε αυστηρά το ωράριο ώστε να μην υπάρξει υπερβολική συγκέντρωση ατόμων και να διατηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις που έχει ορίσει η Πολιτεία.

 

Εκ του εργαστηρίου