Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 – ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ “ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ”

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021
ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Τρίτη 09.02.21

Το Εργαστήριο Ορθοδοντικής σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου του Α.Π.Θ. διοργανώνει για την τρέχουσα εξεταστική περίοδο τις εξετάσεις του μαθήματος επιλογής «Ορθοδοντική και Συνολική Οδοντιατρική Αντιμετώπιση» την Τρίτη 09.02.21.

Για τη συμμετοχή σας στην προφορική εξ αποστάσεως εξέταση μέσω Skype for Business για το μάθημα επιλογής “Ορθοδοντική και Συνολική Οδοντιατρική Αντιμετώπιση” παρακαλώ ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Για τη σύνδεση στην εξ αποστάσεως συνεδρία κατά τις εξετάσεις και για λόγους ταυτοποίησης θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις Cloud Υπηρεσίες της Microsoft στο ΑΠΘ από τον σύνδεσμο https://accounts.auth.gr/misc/office365.php αν δεν το έχετε κάνει στο παρελθόν. Η πρόσβαση γίνεται με τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού και απαιτείται μία (1) ώρα για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. Στη συνέχεια, αποκτάτε email της μορφής <ιδρυματικό username>@office365.auth.gr με το οποίο θα κάνετε είσοδο στη συνεδρία. Συμβουλευθείτε τις οδηγίες συμμετοχής σε εξ αποστάσεως συνεδρία με ταυτοποίηση με Skype for Business. Δε θα γίνονται αποδεκτοί στη συνεδρία μη ταυτοποιημένοι φοιτητές.

Για την προφορική εξ αποστάσεως εξέταση απαιτείται η ύπαρξη μικρόφωνου και κάμερας στον υπολογιστή σας.

Για να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://meet.lync.com/aristotleuniversity-office365/etsagkar/LVNQ2GL2

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 09.02.2021 και θα συνδεθείτε την παρακάτω ώρα σύμφωνα με το ΑΕΜ σας:

Στις 13:00 –> 10594

Από το Εργαστήριο Ορθοδοντικής