Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ – Julles Allemand Trophy 2021

Ενημερώνουμε για την εκ νέου διεξαγωγή του διεθνούς διαγωνισμού αισθητικής οδοντιατρικής Julles Allemand Trophy 2021 τις ημερομηνίες 5,6 και 7 Σεπτεμβρίου 2021 στο πανεπιστήμιο του Chietti Ιταλίας.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ανάμεσα στους νικητές των τοπικών διαγωνισμών του 2020 που αναβλήθηκε λόγω COVID και τους νικητές του 2021 όπως θα προκύψουν από την εσωτερική διαγωνιστική διαδικασία.
Για τη συμμετοχή σας στον εσωτερικό διαγωνισμό απαιτείται η παρακολούθηση των προπαρασκευαστικών εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν στο ΑΠΘ. Η βαθμολόγηση του αποτελέσματος θα γίνει από τα μέλη του εργαστηρίου της Οδοντικής Χειρουργικής μέσα από διαδικασία απόκρυψης των στοιχείων των συμμετεχόντων.
Ο νικητής του εσωτερικού διαγωνισμού θα ταξιδέψει στην Ιταλία μαζί με την Κα Χριστοδούλου που ήταν η νικήτρια του 2020 κατά τις ανακοινωθείσες ημερομηνίες και θα εκπροσωπήσει τη σχολή μας στο διεθνή διαγωνισμό, με έπαθλο 3μηνη υποτροφία δίπλα σε Lorenzo Vanini και Camillo D Archangelo με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής είναι η 31/12/20 μέσω e-mail στη γραμματεία του εργαστηρίου ealiakou@dent.auth.gr