Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ I – ΕΝΑΡΞΗ Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Αγαπητοί φοιτητές,

Το Εργαστήριο Ορθοδοντικής σας ενημερώνει ότι σύμφωνα (α) με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Οδοντιατρικής και (β) την Κ.Υ.Α. σχετικά με την εκπαιδευτική λειτουργία των ΑΕΙ, κατά το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 αποφάσισε να πραγματοποιήσει τα θεωρητικά και φροντιστηριακά σεμινάρια του Ζ’ εξαμήνου με την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία.

Καλούνται οι φοιτητές του Ζ’ εξαμήνου σπουδών να παρακολουθήσουν το μάθημα “Ορθοδοντική I” κάθε Δευτέρα και ώρα 09:00 – 11:00 π.μ. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 05.10.20.

Για τη συμμετοχή στην εξ’ αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό, δηλαδή Η/Υ με σύνδεση Internet εφοδιασμένο με μικρόφωνο για διευκόλυνση της διαδραστικής διδασκαλίας του μαθήματος.

Για την ομαλή διαδικασία διεξαγωγής του μαθήματος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι παρουσίες θα λαμβάνονται από τους διδάσκοντες κατά την έναρξη του μαθήματος και μόνο τότε. Επιπλέον, ο κάθε διδάσκοντας θα μπορεί να ζητά την επιβεβαίωση παρακολούθησης του μαθήματος από τους φοιτητές σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος και σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, ο φοιτητής θα λαμβάνει απουσία. Το όριο των απουσιών είναι μία για το εξαμηνιαίο μάθημα.

Κάθε εβδομάδα θα αναρτάται ανακοίνωση του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οδοντιατρικής “Ανακοινώσεις Γραμματειών”, όπου θα αναφέρεται η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει ο κάθε διδάσκοντας για την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία και το αντίστοιχο link σύνδεσης στο μάθημα.

Στα συνημμένα σας επισυνάπτεται το αναλυτικό εξαμηνιαίο πρόγραμμα του μαθήματος “Ορθοδοντική I” του τρέχοντος εξαμήνου.

Τη Δευτέρα 05.10.20 και ώρα 09:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο του μαθήματος από τον Διευθυντή του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής Καθηγητή κ. Μ. Α. Παπαδόπουλο, μέσω του λογισμικού zoom στη διεύθυνση:
https://authgr.zoom.us/j/8907896213?pwd=cndsOWJuelpMdHRLWmljNFo0MlpFdz09
με Meeting ID: 890 789 6213 και Passcode: 246847

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Από το Εργαστήριο Ορθοδοντικής