Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ II – ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΙΙ»

Καλούνται οι φοιτητές του Η΄ Εξαμήνου που παρακολούθησαν το μάθημα «Ορθοδοντική II» να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για την εξέταση του μαθήματος, μέχρι τις 07.06.20, στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής στο ακόλουθο mail: emargariti@dent.auth.gr

Στο mail αυτό θα πρέπει να αναγράφουν τα εξής στοιχεία:
Θέμα: «Εξεταστική περίοδος Ιουνίου 2020»
Ονοματεπώνυμο:………………………………………………………
Αριθμός Μητρώου Φοιτητή:……………………………
Εξεταζόμενο μάθημα:…………………………………………

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το έγγραφο υπ’ αριθμ. 2356/20-05-20 (επισυνάπτεται), το όριο των απουσιών για την παρακολούθηση εξαμηνιαίου μαθήματος είναι μία (1) απουσία. Λόγω των νέων συνθηκών που αντιμετωπίσαμε εξ’ αιτίας της πανδημίας από τον κορωνοϊό, κατ’ εξαίρεση για το Η΄ εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 και μόνο γι’ αυτό, το Εργαστήριο Ορθοδοντικής θα δικαιολογήσει και μια επιπλέον απουσία.

Για το τρέχον εξάμηνο λοιπόν, δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του μαθήματος «Ορθοδοντική II» έχουν οι φοιτητές που δεν έκαναν παραπάνω από δύο (2) απουσίες κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

Οι φοιτητές με τους παρακάτω αριθμούς μητρώου έκαναν παραπάνω από δύο (2) απουσίες κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και κατά συνέπεια δεν ολοκλήρωσαν την παρακολούθηση του μαθήματος και ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος «Ορθοδοντική II»:
Α.Μ.: 10716
Α.Μ.: 10804
Α.Μ.: 10717
Α.Μ.: 10587
Α.Μ.: 10778

Τέλος, το Εργαστήριο Ορθοδοντικής στην προσπάθειά του να αξιολογήσει την διαχείριση του εκπαιδευτικού του έργου σε έκτακτες καταστάσεις προσαρμογής σε νέα δεδομένα και στην προσπάθειά του να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, σας καλεί να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας και να συμμετέχετε εθελοντικά στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που επισυνάπτεται. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα και το ερωτηματολόγιο αφορά μόνο το Εργαστήριο Ορθοδοντικής και όχι το Τμήμα Οδοντιατρικής στο σύνολό του. Τα απαντημένα ερωτηματολόγια μπορείτε να τα αποστέλλετε στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση όπως και τις δηλώσεις συμμετοχής σας στις εξετάσεις: emargariti@dent.auth.gr

Από το Εργαστήριο Ορθοδοντικής