Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση ενημερωτικής συνάντησης στο μπλε αμφιθέατρο για την BaSS

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με χαρά θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το προσεχές 26ο ετήσιο συνέδριο της Βαλκανικής Στοματολογικής Εταιρείας (BaSS) θα πραγματοποιηθεί στα Σκόπια, μεταξύ 11 και 14 Μαΐου 2023, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη από το 1996. Την οργάνωση του συνεδρίου στηρίζει το Ελληνικό Τμήμα της Βαλκανικής Στοματολογικής Εταιρείας όπου συμμετέχει και εκπροσωπείται η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης,  και η Οδοντιατρική Σχολή ΑΠΘ. Έτσι προβάλλεται ο ηγετικός ρόλος του Οδοντιατρικού δυναμικού της Ελλάδας στον Βαλκανικό χώρο.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σε σχέση με το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://e-bass.org/26thcongress/ .

Κατά την συνεδρίαση της Συνέλευσης Τμήματος Οδοντιατρικής (αριθμ. 512_12.12.2022) εγκρίθηκε η παραχώρηση του μπλε αμφιθεάτρου για μία ενημερωτική εκδήλωση ώστε να προετοιμαστεί η Ελληνική συμμετοχή στο επιστημονικό πρόγραμμα και η οργανωμένη μετακίνηση στο Συνέδριο.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Αθαν. Δεβλιώτης, και θα μιλήσουν ο τέως Πρόεδρος της BaSS Καθηγητής κ. Αργ. Πισιώτης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Οδοντιατρικής Καθηγητής κ. Αθαν. Πουλόπουλος, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Κούγιας, ο Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ κ. Δημ. Διονυσόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Β’ της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Νίκος Μαρουφίδης .

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11.00 στο μπλε αμφιθέατρο της Οδοντιατρικής.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Ελληνικού Τμήματος της BaSS
Αραποστάθης Κωνσταντίνος
Κούγιας Κωνσταντίνος
Διονυσόπουλος Δημήτρης
Καλαντίδης Κωνσταντίνος