Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Συνέδριο Για οδοντίατρους στην Αθήνα στις 28.5.2022

Αγαπητοί σπουδαστές,
 

Εκ μέρους του μεγαλύτερου γαλλικού οδοντιατρικού Ομίλου Docali, σας προσκαλούμε στις 28 Μαΐου 2022 να συμμετάσχετε στο Συνέδριο με θέμα ” Πρόσληψη Οδοντιάτρων στην Γαλλία ” , το οποίο διοργανώνεται από το διακεκριμένο γραφείο ευρέσεως εργασίας, PERSUADERS RH , στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα.

 

Η εταιρεία PERSUADERS RH, εξειδικεύεται απο το 2007 στη πρόσληψη οδοντιάτρων στην Γαλλία με μεγάλη επιτυχία. Έχει βραβευτεί επι 4 συνεχόμενες χρονιές από τον έγκυρο δημοσιογραφικό όμιλο Les Echos, ως ένα από τα καλύτερα γραφεία ευρέσεως εργασίας στην Γαλλία, τοποθετώντας το πρώτο στη λίστα προτίμησης των ευρωπαίων ιατρών και του γαλλικού συστήματος υγείας.
 
Στο Συνέδριο θα γίνει παρουσίαση του γαλλικού συστήματος Υγείας και ανάλυση των θεμάτων που αφορούν την άσκηση της οδοντιατρικής στην Γαλλία. Ταυτοχρονα, το συνέδριο προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους πρόσληψης της ιδιωτικής κλινικής Docali και να αποκτήσουν πληροφορίες για τη λειτουργία των οδοντιατρείων της.
 
Το Συνέδριο θα διαρκέσει μιάμιση ώρα κατα της διάρκειας του οποίου :
  • Θα γίνει παρουσίαση του Γαλλικού Συστήματος Υγείας και της διαδικασίας πρόσληψης των Οδοντιάτρων ( 45 λεπτά )
  • Ερωτήσεις των συμμετεχόντων (15 – 20 λεπτά )
  • Διάλειμμα για καφέ
  • Προσωπική Συνέντευξη με τους εκπροσώπους του Οδοντιατρικού Ομίλου Docali 
Επιβεβαιώστε τη παρουσία σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής:
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω email στο etsaousidou@persuadersrh.com ή να έρθετε σε επαφή με τους υπεύθυνους διοργάνωσης του συνεδρίου στο παρακάτω τηλέφωνο : +30 21 11 99 16 51
 
Η παρουσίαση του Συνεδρίου θα γίνει στα ελληνικά κι η εισοδος ειναι ελευθερη. Απευθύνεται σε σπουδαστές του 4ου και 5ου έτους των σπουδών τους και σε οδοντίατρους όλων των ηλικιών.

 

Elissavet Tsaousidou

  logo persuaders

Chargée de Recherche Sénior en Recrutement Europe

+30 21 11 99 16 51|+331 40 68 04 00

41 avenue de Villiers 75017 PARIS