Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΣΑΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΣΑΑ
 
Η λειτουργία της συμπληρωματικής κλινικής άσκησης των φοιτητών στην ΚΣΑΑ θα ξεκινήσει, σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ του Τμήματος, στις 4/10/21.
Οι φοιτητές που έχουν κλινική προτεραιότητα κλινικής άσκησης στην ΚΣΑΑ μπορούν να κλείνουν ραντεβού από τη Δευτέρα 4/10/21 1 φορά την εβδομάδα.
Στο γνωστικό αντικείμενο της Ενδοδοντολογίας και της Οδ. Χειρουργικής, οι φοιτητές μπορούν να κλείνουν ραντεβού 2 φορές την εβδομάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι οι φοιτητές που κλείνουν ραντεβού θα πρέπει να εργάζονται αποκλειστικά και μόνο με τον/την βοηθό που έχουν δηλώσει στη Γραμματεία της ΚΣΑΑ.
Τα ραντεβού θα πρέπει να κλείνονται 48 ώρες πριν και τυχόν ακυρώσεις μπορούν να γίνονται μέχρι τις 21.00μμ της προηγούμενης ημέρας, μετά από σχετική ενημέρωση, μέσω αποστολής e-mail στην κα Κ. Λαδοπούλου.
Αλλαγές στα αρχικά Σχέδια Θεραπείας και αλλαγές που προκύπτουν στη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας (πχ ανάγκη ε.θ./εμφράξεων, λήξη θεραπειών, ολοκλήρωση περιστατικού) θα πρέπει να δηλώνονται άμεσα στο φύλλο συμβαμάτων, μέσω αποστολής e-mail στην Επ. Καθηγήτρια κα Μ. Κοκοτή.
Οι φοιτητές που πρόκειται να εργαστούν ως θεράποντες ή ως βοηθοί από την Τρίτη 5/10/21 μπορούν να προσέρχονται στην κλινική, σύμφωνα με την σχετική νέα ΚΥΑ 4406/24.8.2021 για τα Α.Ε.Ι., μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τη λήψη της πρώτης ή της μοναδικής δόσης του εμβολίου για κορωνοϊό COVID-19 και την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού κύκλου σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο.
Οι ασθενείς μπορούν να προσέρχονται στην κλινική με αρνητικό εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 (αρνητικό rapid test 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό test 72 ωρών) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίων 6 μηνών, προσκομίζοντας κατά την είσοδό τους στο Τμήμα εκτυπωμένη βεβαίωση ή φωτογραφία βεβαίωσης ή sms, από το σύστημα παρακολούθησης του ΕΟΔΥ ή από τον φορέα στον οποίο διενεργήθηκε ο έλεγχος για SARS – CoV– 2, σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ και τις οδηγίες της Επιτροπής Ελέγχου Λοιμώξεων του Τμήματος.
 
Ο Υπεύθυνος της ΚΣΑΑ 
 
Δ. Τορτοπίδης, Αν. Καθηγητής