Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΚΥΡΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με τα στάδια της διαδικασίας στο ΑΠΘ στην οποία μπορείτε να παραπέμπετε – κατά παράκληση με σύνδεσμο, προκειμένου για το συγχρονισμό της πληροφόρησης στην ιστοσελίδα σας με τυχόν επικαιροποιήσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών.

Σας επισημαίνουμε ότι ειδικά για το σχολικό έτος 2020-2021 γίνονται δεκτά απολυτήρια, για την απόκτηση των οποίων μέρος του προγράμματος πλήρους φοίτησης διεξήχθη με διαδικασίες τηλεκπαίδευσης λόγω της πανδημίας COVID-19

 

1. Οι επιτυχόντες και επιτυχούσες ακαδ. έτους 2022-2023 θα εγγραφούν – με καταχώρηση στοιχείων και υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών σε ψηφιακή μορφή- μέσω της πλατφόρμας https://register.auth.gr Εν συνεχεία, θα καταθέσουν, οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένο από αυτούς/-ές πρόσωπο, ή θα αποστείλουν ταχυδρομικά, στη Γραμματεία του Τμήματος, εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση εγγραφής/υπεύθυνη δήλωση και τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως θα έχουν υποβληθεί και ψηφιακά στην ανωτέρω πλατφόρμα.

2. α. Οι επιτυχόντες και οι επιτυχούσες των ακαδημαϊκών ετών 2020-21 και 2021-2022, αλλοδαποί/-ές χωρίς την απαιτούμενη βεβαίωση γνώσης της Ελληνικής γλώσσας και β. οι επιτυχόντες ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, Κύπριοι άρρενες χωρίς απολυτήριο στρατού, κατά το ακ. έτος εισαγωγής τους, εγγράφονται χωρίς καταχώρηση στοιχείων στην ανωτέρω πλατφόρμα, υποβάλοντας, οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένο από αυτούς/-ές πρόσωπο, ή αποστέλοντας ταχυδρομικά, στη Γραμματεία του Τμήματος, αίτηση εγγραφής και τα υπόλοιπα απαιτούμενα και επιπρόσθετα για την περίπτωσή τους δικαιολογητικά.