Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΣΑΑ

Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι η είσοδός τους στην ΚΣΑΑ γίνεται με αυτοματοποιημένο σύστημα, υποστηριζόμενο από τη μηχανογράφηση του τμήματος.

Συγκεκριμένα ελέγχονται αυτόματα τόσο η περάτωση της προαπαιτούμενης κλινικής άσκησης, όσο και η επιτυχής εξέταση στα προαπαιτούμενα θεωρητικά μαθήματα.

Σε κανένα στάδιο δεν απαιτείται η προσέλευση του φοιτητή σε καμμία γραμματεία, ενώ κάθε φοιτητής μπορεί να παρακολουθεί τη διαδικασία online από τη σχετική εφαρμογή του mixano.dent.auth.gr

Αν στην online εφαρμογή εμφανίζεται “κόκκινο” σε κάποιο εργαστήριο, αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι από τα παρακάτω:

1) Δεν έχει περατωθεί η προαπαιτούμενη κλινική άσκηση.

2) Δεν έχουν εξετασθεί επιτυχώς τα προαπαιτούμενα θεωρητικά μαθήματα.

3) Δεν έχουν καταχωρηθεί οι βαθμοί στο “ηλεκτρονικό βιβλιάριο” από τη γραμματεία του εργαστηρίου.

4) Δεν ελέγχθηκε η σχετική αναφορά και επομένως δεν έχει καταχωρηθεί η “Είσοδος στην ΚΣΑΑ” στο “ηλεκτρονικό βιβλιάριο” από τη γραμματεία του εργαστηρίου.

Η μηχανογράφηση δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης σε κανένα στάδιο γιατί δε μπορεί να “παρακάμψει” διαδικασίες που αφορούν σε εκπαίδευση και εξέταση φοιτητών.

Κάθε εργαστήριο έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ανακύπτουν ελέγχοντας την ορθότητα των καταχωρήσεων στο ηλεκτρονικό βιβλιάριο κάθε φοιτητή ή/και στις ηλεκτρονικές καρτέλες κλινικής άσκησης.