Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα παρακολούθησης φοιτητών στις ΥΠΕ τους θερινούς μήνες Ιούλιο – Αύγουστο 2019

 

 
Το Οδοντιατρικό Φοιτητικό Σωματείο ρίχνει ιδέα για διακοπές! Τώρα μπορείς κι εσύ να επισκεφθείς Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία σε νησιά -και όχι μόνο- της επιθυμίας σου, να γνωρίσεις τις συνθήκες εργασίας στις παραμεθόριες περιοχές και, φυσικά, να διασκεδάσεις! Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Οι επισκέψεις των φοιτητών θα γίνονται σε ολιγομελείς ομάδες 1-3 ατόμων την ημέρα. Για να χορηγηθεί η πιστοποίηση, θα πρέπει να συμπληρωθούν τουλάχιστον 15 ώρες παρακολούθησης.
 
Οι ΥΠΕ (Υγειονομικές Περιφέρειες) με τις οποίες το σωματείο μας συνεργάζεται είναι οι εξής: 
 1η ΥΠΕ – Περιφέρεια Αττικής
     2η ΥΠΕ – Πειραιώς & Αιγαίου
 4η ΥΠΕ – Μακεδονίας & Θράκης
     5η ΥΠΕ – Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
 6η ΥΠΕ – Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδος
 7η ΥΠΕ – Κρήτης
(https://drive.google.com/file/d/1IhpAmTmwSd_Aqml7xeSzFFl8TfW-DQYa/view?usp=drivesdk) θα βρείτε τη λίστα με τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας που υπάγονται στην 1η, 4η, 6η και 7η ΥΠΕ, και των οποίων οι οδοντιατρικές μονάδες συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας. 
 
Επίλεξε τη/τις Μονάδες Υγείας που σε ενδιαφέρουν και δήλωσέ το μέχρι τις 2 Ιουνίου. Η επιλογή ημερομηνιών θα γίνει σε επόμενο στάδιο.
 
Για την 1η ΥΠΕ, λόγω μεγάλου αριθμού νοσοκομείων και κέντρων υγείας, δεν υπάρχει αντίστοιχη πλήρης λίστα. Παρόλα αυτά, εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο που υπάγεται σε αυτή, μπορείτε να μας το γράψετε κανονικά στη φόρμα και εμείς θα μεσολαβήσουμε για την επικοινωνία.
 
Για τις συνεργαζόμενες Μονάδες Υγείας της 2ης και της 5ης ΥΠΕ θα ενημερωθείτε σύντομα.
 
Μάζεψε, λοιπόν, τα πράγματά σου και ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία! Δες ποιο Νοσοκομείο/Κέντρο Υγείας σου ταιριάζει και συμπλήρωσε τη φόρμα.
 
*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.  Σε περίπτωση όμως αλληλοεπικάλυψης θέσεων/ημερομηνιών, προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του Ο.ΦΟΙ.Σ., φοιτητές μεγαλύτερου έτους φοίτησης και όσοι έχουν δηλώσει το επιλεγόμενο μάθημα “Προνοσοκομειακή Οδοντιατρική”. Αν συμβεί αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εγκαίρως και θα προταθεί κάποια άλλη λύση.
 
Η φόρμα για τη δήλωση συμμετοχής: