Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια για τη μελέτη και τη διαχείριση σπουδών

Δράσεις του ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ του Α.Π.Θ.

Σεμινάρια για τη μελέτη και τη διαχείριση σπουδών

 

Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο είναι το ορόσημο μιας συστηματικής και επίπονης διαδικασίας με επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ωστόσο, όμως, η πορεία και η διεκπεραίωση των φοιτητικών υποχρεώσεων μέχρι την κατάκτηση του πολυπόθητου πτυχίου φαίνεται να είναι μία συνεχής, αδιάλειπτη προσπάθεια που συναντάει συχνά σκαμπανεβάσματα, ματαιώσεις και καθυστερήσεις μέχρι την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.) του Α.Π.Θ. διοργανώνει μια σειρά από δίωρα σεμινάρια, με θέμα τη «Μελέτη και Διαχείριση σπουδών», για τους/τις φοιτητές/τριες του Α.Π.Θ., κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, όπου θα συζητηθούν οι δυσκολίες μελέτης αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης και αποτελεσματικής διαχείρισης των σπουδών. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν (10:00-12:00) στις παρακάτω ημερομηνίες, με τα εξής θέματα:

22/5/2017 «Σπουδάζω σε ΑΕΙ;….γιατί, όμως, δυσκολεύομαι και δεν προχωράει;….»

23/5/2017 «Δεξιότητες μελέτης/μάθησης και διαχείρισης σπουδών;»

25/5/2017 «Προετοιμασία για τις εξετάσεις/Διαχείριση των δυσκολιών»

Εισηγήτρια: Ελισάβετ Νεοφυτίδου, Ψυχολόγος ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.

Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα Χριστοδούλου, Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ. Δικαίωμα συμμετοχής (δωρεάν) : Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του Α.Π.Θ.
Δηλώστε συμμετοχή στο http://kesypsy.web.auth.gr/el/node/53/. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ. http://kesypsy.web.auth.gr/el/news.
Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης μετά την παρακολούθηση των σεμιναρίων από τη Γραμματεία Επιτροπής Ψυχολογικής Υποστήριξης Α.Π.Θ. Τηλέφωνο: 2310 991376