Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας για τους φοιτητές Ζ-Η 2016-17 και Ζ-Η 2017-18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές Ζ’-Η΄ εξαμ. 2016-17 και 2017-18 ότι για να ολοκληρώσουν την κλινική τους άσκηση στο Εργαστήριο Ενδοδοντολογίας συνολικά θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει 7 (επτά) ενδοδοντικές θεραπείες εκ των οποίων 2 (δύο ) θα είναι υποχρεωτικά σε γομφίους.  Αναλυτικά:

·         για να ολοκληρώσουν την άσκησή τους στο Ζ΄-Η΄ εξαμ. και να εισαχθούν στην  ΚΣΑΑ θα πρέπει να εκτελέσουν 3 ενδοδοντικές θεραπείες εκ των οποίων τουλάχιστον 1 σε γομφίο. Με την ολοκλήρωση των θεραπειών θα πρέπει να προσέλθουν στην γραμματεία του εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας 6ος όροφος για να επικυρωθεί η είσοδός τους στην ΚΣΑΑ.

·         για να ολοκληρώσουν την άσκησή τους στην ΚΣΑΑ θα πρέπει να εκτελέσουν  4 ενδοδοντικές θεραπείες εκ των οποίων 1 σε γομφίο αν δεν έχουν ολοκληρώσει ενδοδοντικές θεραπείες σε 2 γομφίους στο Ζ΄- Η΄ εξαμ. Με την ολοκλήρωση των θεραπειών θα πρέπει να προσέλθουν στην γραμματεία για την επικύρωση των θεραπειών οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για να δώσουν το μάθημα Κλινική Ενδοδοντία –KΣΑΑ (πτυχιακό Ενδοδοντίας).

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ