Search
Close this search box.

Τμήμα Οδοντιατρικής

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ημερίδα ενημέρωσης για τις υποτροφίες ΙΚΥ/ Εrasmus+ Τομέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη 14.12.2023

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

 

ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Π.Θ.

 

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

 

Σας προωθούμε για ενημέρωσή σας την παρακάτω πρόσκληση της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού /ΙΚΥ του προγράμματος Erasmus+ σχετικά με Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+ στην Ανώτατη Εκπαίδευση καθώς και για τα προγράμματα υποτροφιών και βραβείων του ΙΚΥ για Σπουδές Φοιτητριών/-ών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τα Ειδικά διακρατικά προγράμματα υποτροφιών ΙΚΥ για μέλη ΔΕΠ και ερευνήτριες/-ες, η οποία συνδιοργανώνεται με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

 

Θα είναι χαρά μας να παρευρεθείτε στην εν λόγω ημερίδα και να ενημερωθείτε για όλες τις ευκαιρίες μετακίνησης και χρηματοδότησης που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+.

 

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται συμπλήρωση και κατάθεση της ηλεκτρονικής φόρμας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/XbJv6a5d8mP9VAGw6

 

 

 

Με εκτίμηση,

Η Προϊσταμένη του Τμήματος

 

Ιωάννα Γεωργιάδου

 

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών διοργανώνει σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ημερίδα ενημέρωσης για τις υποτροφίες που χορηγεί καθώς και για τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές, μεταδιδάκτορες, ερευνητές, μέλη ΔΕΠ καθώς και σε διοικητικό προσωπικό ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

 

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται συμπλήρωση και κατάθεση της ηλεκτρονικής φόρμας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/XbJv6a5d8mP9VAGw6

 

 

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να παρευρεθείτε στην ημερίδα.

 

Παρακαλούμε να ενημερώσετε την ακαδημαϊκή κοινότητα του ιδρύματος σας.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Βάνα Σωτηροπούλου

IKY/Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+

Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης
Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41 | 14234 N. Iωνία
phone15 Tηλ: 210 3726 318
mail15 Mail: sotiropoulou@iky.gr

Program_Infoday_ΗΕ_14.12.23.THESSALONIKI_ΦΣ (1)